Robert Matić / Hajduk.hr
Robert Matić / Hajduk.hr

Jurić briljira u Italiji, gol i asistencija u visokoj pobjedi Parme (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.09.21. | 09:57

Enco Maresca je u bivšem veznjaku Hajduka dobio veliko pojačanje

Stanko Jurić je prvim danom ljetnog prijelaznog roka prešao u Parmu za dva milijuna eura. Mnoge je začudilo što je jedan od boljih igrača Hajduka otišao u Serie B, no talijanski velikan ima visoke ambicije vratiti se sljedećeg ljeta u najviši rang.

Jurić se od samog početka pokazuje kao veliko pojačanje, a iznos koji je Hajduk obio za njega iz talijanskog kuta djeluje kao krađa. Dojučerašnji veznjak Hajduka za novi klub je odigrao sve tri dosadašnje prvenstvene utakmice u kojima je Parma uzla sedam od mogućih devet bodova, a posebno briljantna partija Jurića bila je na jučerašnjem gostovanju kod Pordenonea.

Parma je slavila s visokih 0:4, a Stanko je bio aktivan sudionik u prva tri gola. U 19. minuti je fantastično prošao svog protivnika po desnoj strani, sjurio se u kazneni prostor te vratio povratnu za Brunettu, no njegov udarac završava od bloka u korneru. Međutim, nakon ubačaja iz kuta najviše skače Vasquez i zabija za 0:1.

U 38. minuti ponovno je Jurić u centru pažnje, ovoga puta u ulozi strijelca. Vasquez je ubacio loptu s lijeve strane, Ciobbaut vratio glavom povratnu na peterac, gdje Je Jurić prima i iz okreta probija protivničkog golmana za 0:2.

Svoju fenomenalnu partiju Jurić je okrunio asistencijom u 64. minuti, kad je odlično utrčao na desnu stranu te poslao kirurški preciznim ubačajem pogodio točno na nogu Inglesea za 0:3.

Parma je do kraja susreta zabila još jedan gol, Man u 80. minuti, no epitet igrača utakmice zasigurno je pripao Juriću, koji je odigrao briljantnu utakmicu.


 


  


Tagovi

Serie BStanko JurićParma

Ostale Vijesti