Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Juniore, spavaš li mirno? Brazilac Vinicius stigao na probu u Šibenik

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.02.22. | 10:15

21-godišnji krilni napadač je posljednji angažman imao u Grêmio Esportivo Juventusu, a valja naglasiti kako je Šibenik dogovorio sporazumni raskid suradnje s bivšim Vatrenim.

Marko Kartelo je na klupi Šibenika debitirao porazom na Rujevici. Konačnih 4:2 djeluje koliko – toliko prihvatljivo, pogotovo kad se uzme u obzir da Plavo-bijeli imaju najefikasniji napad lige. Doduše, da se u završnici utakmice nisu probudili poraz bi bio još uvjerljiviji, ali je ulazak Erosa Grezde malo probudio Narančaste. Grezda je novo ime u redovima Šibenika, nedavno je u klub stigao i Španjolac Burgui, također krilni napadač, a Narančasti su blizu toga da dogovore suradnju s 21-godišnjim Brazilcem koji je stigao na Šubićevac na probu.

Vinicius Rayan Pereira do Santos je stigao u klub na desetodnevnu probu. Prethodno je bio član Ceare i GR Juventusa, a hoće li mu biti ponuđen ugovor stručni stožer tek treba odlučiti. U slučaju da Brazilac zadovolji, postat će osmi igrač koji je stigao na Šubićevac ove zime. Otišao je Jakoliš, dogovoren je raskid suradnje s bivšim Vatrenim Ivanom Močinićem, dok je slobodne papire dobio i Ivica Batarelo. Šibenčani su doveli Skorupa, Vidovića, Asanovića, Mehmetija, Kloppa, Burguija i Grezdu, ali to ne znači da u klubu više neće reagirati ako se na tržištu pojavi igrač koji može povećati kvalitetu momčadi, a da je u zadanim financijskim gabaritima.

Vinicius zasigurno nije netko tko bi trebao jako opteretiti klupski proračun, ali njegov ostanak na Šubićevcu još nije siguran.

Iz kluba su u razgovoru za SN poručili da će sljedeća prvenstvena utakmica, ona protiv Istre 1961 na Šubićevcu, biti u potpunosti u znaku Dražena Govića koji je prošlog tjedna tragično stradao u prometnoj nesreći pa se tako nadaju povećoj posjeti, s tim da se ista nastoji 'isprovocirati' tako što će djeci do 14 godina ulaz na tribine biti slobodan.


Tagovi

NK ŠibenikIvan MočinićZimski prijelazni rokHNL

Ostale Vijesti