Tom Weller/DPA
Tom Weller/DPA

Julian jučer, danas i sutra – bivši trener Bayerna stalna je tema, Kovač: “Osjetio sam to na vlastitoj koži”

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.04.23. | 14:23

Bivši hrvatski izbornik je jedan od šačice ljudi koja može shvatiti Nagelsmanna

Bivši hrvatski izbornik, a danas trener Wolfsburga, Niko Kovač, uputio je riječi podrške dojučerašnjem strategu Bayerna, Julianu Nageslmannu. Njegova smjena i dalje je tema njemačkih medija, a Kovač, kao bivši trener Bavaraca, nije mogao ostatiti imun dati svoj komentar na tu temu.

“Znam kakav je Julian, a sve što mu se dogodilo sam osjetio i na vlastitoj koži. On će sa svojim kvalitetama lako pronaći novi klub iz samog vrha europskog nogometa”, rekao je Kovač.

Nagelsmanna je na klupi Bayerna zamijenio Thomas Tuchel, a on će danas debitirati na klupi najtrofejnijeg njemačkog kluba protiv Borussije Dortmund. Detaljnu najavu Der Klassikera već ste imali prilike čitati na Germanijaku.

Kovač je bio i igrač i trener Bayerna, a na klupi najtrofejnijeg njemačkog kluba zadržao se nešto više od godinu dana. Zanimljivo, Nagelsmann je po odlasku iz Bayerna u prosjeku osvajao 2.31 bod po utakmici, što je neznatno bolje od Nike Kovača koji je osvajao 2.26 bodova. Kovač od početka sezone vodi Wolfsburg koji je trenutno na 7. mjestu u Bundesligi, dok se Nagelsmanna praktički dan po dobivenom otkazu u Bayernu krenulo povezivati s Real Madridom, Tottenhamom i Chelseajem.



Tagovi

Niko KovačBundesliga

Ostale Vijesti