Dubravka Petric
Dubravka Petric

Jugović oduševljen navijanjem: "Gol Miereza zasluga je cijelog stadiona"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.07.23. | 22:14

Poslije utakmice i velike pobjede, svoje su dojmove podijelili kapetan Vedran Jugović i vratar Marko Malenica.

Nogometaši Osijeka stigli su do teške, ali izrazito zaslužene pobjede. Strijelac pogotka za 1-0 pobjedu bio je Argentinac Ramon Mierez u sudačkoj nadoknadi, tako da Osječani na uzvrat u Mađarsku putuju s jednim pogotkom prednosti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon utakmice, za kamere MaxSporta svoje su dojmove podijelili kapetan Vedran Jugović i vratar Marko Malenica.

"Teško izborena pobjeda, ali bili smo bolji i dominirali većim dijelom utakmice. Nismo zabili na vrijeme i bilo je još teže nakon toga, Mađari su čvrsta i tvrda momčad, fizički jako dobri. Na kraju smo ipak zabili, nošeni ovom predivnom podrškom, ovaj gol je zasluga cijelog stadiona. Imam dojam da još sanjamo da se to sve dogodilo u Osijeku“, započeo je vidno oduševljeni Jugović.

Trener Tomas odradio je dosta izmjena, ali to nije utjecalo na igru Osijeka.

"Igramo nogomet s dosta presinga i trošimo se, moram pohvaliiti cijeli roster, svi koji uđu s klupe donesu impuls i ne osjeti se pad u igri. Nema razlike tko god da igra i to nam je najveća snaga."

Slijedi gostovanje u prvenstvu kod Rudeša.

"Očekujem pobjedu, mi smo Osijek i imamo visoke ciljeve. Moramo ići po sva tri boda“, jasan i odlučan je bio Jugović.

Vratar Marko Malenica bio je iznimno siguran, a posebno se istaknuo u 83. minuti kada je kod rezultata 0-0 obranio čisti zicer Nemethu.

"Utakmica je bila teška, ZTE je ozbiljan protiovnik. Dominirali smo od prve minute, imali i dosta nesreće, ali na kraju potpuno zaslužena pobjeda. Ovo je tek pola posla i u Mađarskoj moramo biti još bolji.“

Na koncu samo jedan gol u mreži Mađara, ali velika prednost.

"Jako važan gol, nosimo prednost u Mađarsku koju moramo obraniti. Neće biti lagano i ne smijemo se opustiti već biti još jači“, rekao je Malenica. (I.M.)



Tagovi

NK OsijekVedran JugovićMarko Malenica

Ostale Vijesti