Jučer donio pobjedu Bayernu, danas mu nastavak karijere u pitanju

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.02.19. | 10:36

Kakav pehist…

Nogometaši Bayern Munchena sinoć su teškom mukom izborili pobjedu nad Augsburgom u 22. kolu Bundeslige. Dva puta su gubili momci hrvatskog trenera Nike Kovača, da bi u konačnici uspjeli preokrenuti i upisati nova tri boda rezultatom 3-2.

Glavno ime susreta svakako je bio Kingsley Coman koji je postigao dva pogotka te je asistirao Davidu Alabi za pobjednički gol u 53. minuti utakmice. On je svakako glavna vijest u Munchenu, ali nažalost, ne zbog ovih pozitivnih razloga.

Naime, Francuz je ponovno ozlijedio lijevi gležanj, s kojim je već imao podosta problema prethodnih godina. Nakon duela sa braničem Augsburga, Kevinom Dansom, u posljednjoj minuti regularnog dijela utakmice, 22-godišnji igrač Bavaraca ostao je ležati na travnjaku. Odšepao je s terena te se u igru više nije vraćao, a ove sezone je već izostao 3 mjeseca zbog rupture ligamenata istog gležnja.

Nakon povratka na terene, minulog prosinca izjavio je kako će prekinuti karijeru ukoliko po treći put doživi ozbiljnu ozljedu gležnja, a prvi put ju je zaradio u – za njemu crnoj 2018. godini – kada je također bio odsutan s travnjaka od veljače do svibnja, zbog čega je propustio i Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

> Šok u Bayernu – nasljednik Robbena najavio odlazak u mirovinu s 22 godine

Ozbiljnost nove ozljede još nije poznata, ali riječi Nike Kovača ne ulijevaju puno nade pred susret s Liverpoolom u Ligi prvaka sredinom sljedećeg tjedna.

„Ne izgleda dobro, boli ga, a jop nisam pričao s liječnicima. Nešto je s ligamentima ponovno, a to može biti jako uznemirujuće. Morat ćemo dobro istražiti kako bismo znali više“, rekao je hrvatski strateg na klupi Bavaraca.

Malo nade ulijeva činjenica da je uspio stati na lijevu nogu te je sam odšetao s igrališta.

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Kingsley ComanNiko Kovač

Ostale Vijesti