Jučer CSKA, danas klub iz La Lige: Majer svakim danom sve bliže odlasku

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.01.20. | 09:48

Poznato je i koliko su novaca spremni izdvojiti.

Nakon što smo jučer pisali o ponudi CSKA Moskve, koji mladog veznjaka Dinama prvo žele dovesti na posudbu, a zatim i otkupiti, sada se u priču uključio još jedan La Lige.

Naime, Getafe je kao svoj prvi cilj ove zime zacrtao dovesti playmakera koji je u stanju sam riješiti utakmicu, a jednako tako im je važno da je dovoljno mlad da se kod njih može dodatno razviti s ciljem da bi ga u budućnosti negdje transferirali i na njemu zaradili velike novce.

Prema onome što pišu SN, Getafe je baš kao i CSKA poslao službenu transfer ponudu koja glasi: prvo šestomjesečna posudba, a zatim mogućnost otkupa za šest milijuna eura + 20% od sljedeće prodaje.

Iako sve to zvuči pristojno, Majer nije netko koga se u Maksimirskoj 128 planiraju tek tako odreći. Povrh svega, Dinamo je trenutno financijski izvrsno uređen, a upravo radi toga klub nije primoran „skakati“ na svaku transfer ponudu za svoje igrače čime se stvara dvostruka korist klubu: Klubovima koji žele njihove igrače daju jasno do znanja da nema prodaje pod svaku cijenu, a jednako tako odaju dojam stabilnog i uspješnog kluba koji radi određene poteze samo kada to oni žele, nikako kada ih na to okolnosti (najčešće to budu financijski problemi) natjeraju.

Osim Majera na radaru inozemnih klubova su još su i Nikola Moro, Amer Gojak i, naravno, Dani Olmo, ali barem prema zasad viđenome Majer je taj koji dobiva najviše konkretnih ponuda i upita te ga svim silama strani klubovi žele odvesti s Maksimira i od njega napraviti svojeg nositelja momčadi u budućnosti.

Bilo kako bilo, pred nama je nevjerojatno zanimljiv prijelazni rok, a nekako vjerujemo kako ovo nije posljednji put da pišemo o Majeru i njegovom transferu.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

GetafeDinamo ZagrebZimski prijelazni roktransferiLovro Majer

Ostale Vijesti