Josip Radošević se vratio u Hajduk!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.06.17. | 17:00

Povratak u matični klub.

Uzeo je broj 14, isti koji je nosio i prije nego je otišao u Napoli gdje nije mogao izboriti svoju priliku, pa se preko Rijeke, Eibara i Salzburga vratio u matični klub. Nakon potpisa nije skrivao sreću povratkom.

˝ Presretan sam što se vraćam u Hajduk. Radostan sam i što se nakon 4 i pol godine vraćam doma, obitelji, što mi je vrlo važno, baš kao i činjenica da ću ponovno zaigrati za Hajduk što mi je bila velika želja. Imao sam ponude i nekih drugih klubova, čak i financijski nešto bolje, ali smatram da ukupno bolje ponude u ovom trenutku od Hajdukove nema – izjavio je Radošević nakon potpisivanje ugovora, pa dodao:

˝ Osjetio sam jednu iznimno pozitivnu priču oko Kluba, a osim onoga u što sam se sam uvjerio prateći Hajduk, mnogo pozitivnih stvari čuo sam i od ljudi s kojima sam razgovarao. Hajduk je veliki klub, ima visoke ambicije, a ja vjerujem da mogu pomoći u ostvarenju tih ciljeva. Želim s Hajdukom napraviti nešto veliko i jedva čekam krenuti s prvim treningom˝.

Sa samo 18 godina zaigrao je za seniorsku reprezentaciju u bitnoj utakmici protiv Belgije, a za prvu momčad Bijelih debitirao je sa 17 godina. Zadnji put je za Hajduk igrao krajem 2012. godine prije nego li je ostvario veliki transfer koji ga nije lansirao u orbitu svjetskog nogometa.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Josip Radošević

Ostale Vijesti