undefined
undefined

Jose drži do svoje riječi – Reguilon mu izbio 500 funti iz džepa! (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 24.11.20. | 13:32

Mourinho je najbolje volje kad je vodeći na ljestvici.

Tottenham Hotspur najbolje je iskoristio prvu punu koronasezonu, a njegovim Spursima čini se najviše odgovaraju utakmice bez publike jer trenutačno s Liverpoolom drže čelo premierligaške ljestvice.

Tottenham je dobio City nedavno u derbiju 2:0, a Mourinhove trupe nisu primile ni gola od momčadi Pepa Guardiole, velikog Joseovog rivala. Jedan od igrača uz standardan ugovorni bonus, dobio je bonus i od Josea Mourinha – pršut od 500 funti.

„Koštalo me 500 funti, ali ja sam čovjek koji ispunjava svoja obećanja,“ objavio je Jose na Instagramu uz fotografiju s Reguilonom na kojoj maže pršut. Iberijska šunka delicija je u Portugalu i Španjolskoj, suhomesnati svinjski proizvod se radi od najkvalitetnijeg mesa, a lijevi bek dobio ga je od šefa za okladu.

Nitko zasad nije „provalio“ o kakvoj se okladi radi, ali možemo nagađati kako ima veze s Tottenhamovim zadnjim rezultatom, spomenutom pobjedom protiv Cityja prije tri dana. Možda je Reguilon pršut zaradio za pobjedu, a možda i zato što nisu primili gol.



Tagovi

Jose MourinhoSergio Reguilon

Ostale Vijesti