Još jedno besplatno pojačanje odbija Arsenal i odlazi u redove gradskog rivala

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.05.20. | 08:15

Engleski mediji spekuliraju o igračevoj sudbini i govore kako neće doći na Emirates.

Nogometaši Bournemoutha nisu se proslavili ove sezone. Pojedinačnom kvalitetom limitirana momčad, čini se, dosegla je svoje gornje granice pod odličnim trenerom Eddiejem Howeom, ali ove sezone dogodio se ogroman pad u kvaliteti igre što se odrazilo i na poziciju na tablici.

Trenutno se nalaze na 18. mjestu, posljednje koje vodi u  nuži rang, a osim toga ostat će bez jedne od svojih glavnih uzdanica, Ryana Frasera.

Škotski krilni veznjak odrađuje posljednje tjedne ugovora s Cherriesima, a već otprije je poznato da ne želi potpisati novi te mu je cilj otići stepenicu više. Iako su ga engleski mediji već „preselili“ prvo na Anfield, a potom i na Emirates u redove Arsenala, čini se kako će 26-godišnji nogometaš izigrati usmeni dogovor s Topnicima i otići u redove njihovog gradskog rivala.

Kako prenosi Mirror, čije informacije uvijek treba uzeti s dozom opreza, Fraser je priznao ljudima iz svog užeg kruga kako bi odlazak u redove Tottenhama bila velika prilika za njega. Zanima ga odlazak pod skute Josea Mourinha i želja mu je što prije zaigrati Ligu prvaka, a smatra da će do toga prije doći sa 'Pijetlovima'.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ryan Fraser

Ostale Vijesti