Brezovec u Šerifu; Močinić još jedna uzdanica Rijeke koja prelazi u PAOK?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.07.16. | 08:48

Najveća prepreka je zasad cijena koju traži momčad s Rujevice...

Rijeka bi u ovom prijelaznom roku mogla ostati bez svog najvrjednijeg eksponata u veznom redu, 23-godišnjeg povremenog reprezentativca, Ivana Močinića.

Izgleda da je za njegove usluge najviše zagrizao grčki PAOK, gdje trener Vladimir Ivić, nekadašnji srpski reprezentativac, smatra kako je „Močo“ idealan kandidat za proširenje konkurencije u veznom redu.

Ono što zasad predstavlja prepreku transferu je iznos koji Rijeka traži za svog igrača; radi se 3 milijuna eura. Grci su spremni ponuditi otprilike dvostruko manju odštetu, za što smatraju kako je u ovom trenutku realna cijena za mladoga kapetana Rijeke.

Močinić traži iskorak, između ostalog i kako bi iz kruga „povremenih reprezentativaca“ pokušao doći ozbiljnije na radar Ante Čačića ususret kvalifikacijama za SP 2018. u Rusiji.

Hoće li PAOK, u kojem već igra još jedan bivši igrač Rijeke, Marin Leovac, postići dogovor s Riječanima ili će kapetan ostati na Rujevici i ovu sezonu, predstoji tek za vidjeti. 

U međuvremenu, finiširao se odlazak Josipa Brezovca u moldavski Šerif iz Tiraspola. Transfer 30-godišnjeg veznjaka težak je, prema izvještajima, 250 tisuća eura. Brezovec je deveti igrač koji je napustio Rujevicu u ovom prijelaznom roku, a izgleda da će ih biti još.

(Foto: Action Images)


Tagovi

PAOKIvan Močinić

Ostale Vijesti