Još jedan transfer neuspjeh - prije godinu dana plaćen više od 30 milijuna eura, sada se vraća u bivši klub?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.01.16. | 11:00

U svakom nogometnom prijelaznom roku 'odradi' se nekoliko poslova koji ne završe uspješno.

Iako Wilfried Bony ne igra potpuno loše u Manchester Cityju, ipak to nije ono što su ni igrač ni klub očekivali od njega kada je napadač iz Obale bjelokosti lani došao iz Swanseaja. Bony je plaćen 32,3 milijuna eura, a u ovoj sezoni je postigao tek 9 golova u svim natjecanjima.

Bony je prilično bio uspješan u Ligi prvaka 8 (3 gola u 4 nastupa), dok je u Premiershipu ostao bez većeg učinka (4 gola u 17 nastupa). Nije se uspio izboriti za mjesto u prvoj momčadi pa se sve češće spominje njegov odlazak s Etihada.

Engleski Mirror tvrdi da bi Bony mogao napustiti 'Građane' već ove zime, a da je izgledna destinacija povratak u Swansea. Velški klub muku muči s napadačima te se bori za opstanak u ligi, a Bony bi im bio idealno pojačanje. Kako bi došli do novca za transfer, Swansea je na tržište stavila Jonja Shelvyja za kojeg su zainteresirani Newcastle i Crystal Palace. No, za njega najviše mogu dobiti 20 milijuna eura pa je pitanje hoće li City pristati vratiti im Bonyja i u godini dana na njemu izgubiti najmanje 10 milijuna eura...

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Wilfried Bony

Ostale Vijesti