Još jedan talent iz druge engleske lige se nudi premierligašima: Tko će biti brži?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.05.15. | 11:51

Engleski drugoligaš Charlton je prema pisanju otočkih medija, sada spreman razmotriti ponude za svog wonderkinda, Joea Gomeza.

Charlton je nedavno oklijevao po pitanju puštanja 17-godišnjaka, a niti sam igrač nije bio siguran želi li napustiti klub iz Championshipa, no čini se da su se čelnici kluba s Valleyja ipak predomislili i da su spremni ostati bez njega.

To su s oduševljenjem dočekali mnogi klubovi prvog razreda engleskog nogometa budući da se radi o svestranom braniču, koji se može koristiti na desnom beku i kao središnji branič.

Arsenal, Chelsea i Manchester United su za pokazali interes za ovog talentiranog tinejdžera, no navodno je među najvećim kandidatima za njegov potpis Manchester City.

Vlasnik Charltona, Roland Duchatelet, za svog vrijednog dragulja i engleskog U-19 reprezentativca traži najmanje 11 milijuna eura.

Gomez sigurno ne želi doći u momčad u kojoj neće moći igrati i obećana minutaža će sigurno biti jedan od faktora u odluci. 17-godišnjak je ove sezone zabilježio 23 nastupa za Charlton, za koji je ove sezone debitirao i važan je član momčadi s Valleyja.

Nije tajna da City nasušno treba 'domaće' igrače kako bi ispunili kvotu za sljedeću sezonu, no postavlja se logično pitanje koliko će 'Građani' moći pružiti Gomezu prilike da igra u seniorskom nogometu ako mladi igrač odluči doći na Etihad.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Charlton AthleticChampionshipJoe Gomez

Ostale Vijesti