Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Jeličić: "Moramo popraviti i obranu i napad, ali najbitnije je da nemamo crne rupe", Mrzljak: "Mi iskusniji moramo mladima dati podršku"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.02.24. | 17:02

Goričani žele prekinuti svoj crni niz

Gorica će na svom terenu ovo kolo dočekati Slaven Belupo, a utakmicu su najavili trener Turopoljaca Dinko Jeličić i kapetan momčadi Filip Mrzljak.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Protiv Osijeka je zaigalo puno mladih igrača - Kapulica, Rukavina, Iličić...

"Ideju ćemo vidjeti u nedjelju, sukladno planu i tome kako smo radili kroz tjedan, imamo još malih dilema, ali vidjet ćemo za koga ćemo se odlučiti", rekao je Jeličić pa prokomentirao što nema više Momčila Raspopovića u goričkim redovima:

"Ovim putem mu želim puno sreće, da štop kvalitetnije uđe u ritam novog kluba, nažalost, mi smo ostali bez njega, a bio nam je jako bitan igrač. Ove sezone je donio dosta dobrih stvari, ali izborit ćemo se i dalje i moramo gledati kako da se vratimo u dobar ritam."

Ima li promjena po pitanju duže ozlijeđenih?

"Imamo opet neke sitne probleme s ozljedama, ali vidjet ćmo koji je kadar sposoban i spreman odgovoriti na naše zahtjeve. Imamo mi puno stvari za rješavati. Suštinski moramo najbitnije napraviti pomak s aspekta napada i obrane. Realizacija nije onakva kakvu smo očekivali, stvarali smo šanse, nekad uđe nekad ne, ali za mene je najbitnije da nam se ne događaju crne rupe, da smo koncentrirani svih 90 minuta."

Nekoliko riječi o Slaven Belupu...

"Od dolaska Roya Ferenčine oni su se stabilizirali, to je ozbiljna momčad, napravili su dobar posao u prijelaznom roku, doveli ozbiljne igrače, pokazali time svoj smjer, vjerojatno će se pokušati uključiti i u borbu za Europu. Ako ne budemo koncentrirani, bit će nam jako teško."

Posljednjih pet utakmica sa Slavenom je završilo bez pobjednika.

"Želimo biti ti koji ćemo početi s pobjedama nakon toga, ali znamo što nas čeka. Imamo dosta loših stvari, ali se nadamo da ćemo to popraviti. Ima još starijih od mene, ali mi iskusniji trebamo mladima dati podršku kako bi im bilo što lakše", rekao je Mrzljak.

"Zahvalni smo navijačima na potpori i nakon poraza od 3-0, makar to možda nismo zaslužili", zaključio je.



Tagovi

Dinko JeličićHNK GoricaFilip MrzljakHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti