Photo: SERGEI SAVOSTYANOV/NEWSCOM
Photo: SERGEI SAVOSTYANOV/NEWSCOM

Jedvaj i Moro ostaju u Rusiji do kraja sezone: „Ne znamo što će se dogoditi na ljeto“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 31.03.22. | 11:50

Njihovi agenti su za ruske medije otkrili što će biti u bližoj budućnosti

Ruska invazija na Ukrajinu donijela je brojne sankcije prema Rusiji. Od ekonomskih do onih sportskih, a u potonjima mnogi strani sportaši počeli su tražiti izlaz iz Rusije. FIFA je dozvolila da se suspendiraju ugovori s klubovima, a tu opciju su iskoristili neki hrvatski nogometaš poput Filipa Uremovića i Silvija Begića, ali ne i Dejana Lovrena, Nikole More i Tina Jedvaja.

O karijerama Nikole More i Tina Jedvaja brine se agencija Venture Partners, a u razgovoru za ruske mediji njihovi predstavnici otkrili su kakva je bliža sudbina ovog dvojca u Rusiji.

„Sada je teško raditi za rusko tržište, ali to je ono što imamo u ovom trenutku. Svijet se kreće u ludom smjeru, ne znamo što će biti sutra, a još više ne znamo što će se dogoditi ljeti u prijelaznom roku. Teško je. Što se tiče Jedvaja i More, oni će ostati u svojim klubovima do kraja sezone, sviđa im se to u Rusiji, a onda ćemo vidjeti“, poručili su iz agencije za Metaratings.ru.

Moro je član Dinamo Moskve, a proteklog tjedna spominjao se njegov mogući dolazak u Hajduk što je veznjak demantirao u Dohi na reprezentativnom team buildingu. Ove sezone upisao je 25 nastupa za Dinamo te zabio i asistirao dva puta.

Jedvaj je za Lokomotiv skupio 18 nastupa i zabio jedan gol.

Po trenutnom stanju na tablici ruske Premier lige moskovski Dinamo zaostaje pet bodova za vodećim Zenitom, a Lokomotiv je na šestom mjestu s 34 boda.

S obzirom na uvedene sankcije i ako se nastavi rat vjerojatno je da ni jedan, ni drugi, kraj ugovora neće dočekati u Rusiji već će novi angažman potražiti u nekoj drugoj ligi.



Tagovi

Nikola MoroTin Jedvaj

Ostale Vijesti