Jednom od 16 najstarijih hrvatskih klubova Germania sponzorirala nove dresove

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 05.02.20. | 14:51

Prošle godine obilježili su stotu godinu postojanja, u novo stoljeće ulaze s novim dresovima.

Akcija „Novi dresovi za nove prvake” GERMANIA SPORT KLADIONICE, u kojoj sponzorira novu sportsku opremu lokalnim klubovima, klubovima iz nižih liga i manje profitnim sportovima, nastavlja se već danas. U subotu, 1.2.2019. godine, u novog ruho obukli smo NK Dubravku Zagorec, klub čije su boje svojevremeno branili Samir Toplak i Saša Paska.

Nogometni klub Jasenovac osnovan je 1919. godine pod imenom NK "Balkan" na inicijativu Ozrena Bačića, Mirka Ćirinovića, Branka Šumanovca i Miloša Krnjajića, te je jedan od 16 najstarijih nogometnih klubova u RH. Ime Balkan nosio je do 1991. godine, a nakon toga je preimenovan u SNK "Jasenovac".

Prije dva dana, točnije 3. veljače 2020. godine, na dodjeli nagrada za najuspješnije sportašice i sportaše Sisačko-moslavačke županije u organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ gdje je NK Jasenovac zajedno uz HNŠK "Moslavina" Kutina dobili priznanje prilikom 100 godina postojanja i rada Kluba.

Jednako tako, valja istaknuti kako su se na službenim stranicama kluba čelnici NK Jasenovca pohvalili sponzorstvom novih dresova GERMANIA SPORT KLADIONICE.

Za kraj dodajemo kako je osim NK Jasenovca GERMANIA SPORT KLADIONICA sponzorirala i Lokomotivu iz Kutine, Spartak iz Male Subotice te NK Rasinju, a sa svojim sponzorstvima GERMANIJA ne planira stati ni narednih dana.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela donacijama sportske opreme, a NK Jasenovac samo su jedan u nizu klubova koje GERMANIA planira sponzorirati. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priuštiti novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)

 


Tagovi

Sponzorira Germania Sport Kladionicahumanitarni listićhumanitarna akcijakladionicaNovi dresovi za nove prvakenovi dresoviDresoviGermania Sport kladionicaGermania SportGermanijak

Ostale Vijesti