Germania
Germania

Jednoglasno potvrđen novi Nadzorni odbor Hajduka: „Kontinuitet je bitan dio ove priče“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.08.22. | 19:40

Na Skupštini je razriješen stari i potvrđen novi Nadzorni odbor kojeg su birali članovi kluba

Aljoša Pavelin, Goran Jujnović Lučić, Roberto Bitunjac, Dražen Zec i Lukas Oliver Pavić novi su članovi Nadzornog odbora izabrani od članova Hajduka, a danas potvrđeni na Skupštini kluba. Jednoglasno je prihvaćena točka po kojoj su imenovani izabrani. Skupština je imala tri točke, utvrđivanje kvoruma, razrješenje starog NO i potvrda novog.

Utvrđeno je da je skupštini bilo nazočno 515.222 dionice, što čini 96% temeljnog kapitala, među kojima su bili predstavnici većinskih vlasnika Grada Splita i Našeg Hajduka. Prije glasanja razrješenja starog Nadzornog odbora kojeg su činili Benjamin Perasović, Marko Mustapić, Tin Laušić i Sergej Popović okupljenima se obratio predstavnik udruge Naš Hajduk Luka Domikulić.

„Četiri godine vašeg mandata su na izmaku. Bilo je stvari s kojima se nismo slagali. Cijenimo što ste vaš mandat iznijeli do kraja i želimo da uživate kao navijači Hajduka i svako dobro na privatnom i poslovnom planu“, rekao je Domikulić.

Sljedeća točka bila je potvrda novog Nadzornog odbora, a prije glasanja obratio se okupljenima predsjednik udruge Naš Hajduk Toni Baletić.

„Prije nešto više od mjesec dana članovi su izabrali nove članove NO. Cijeli proces je prošao bez mrlje. Članovi su birali između osam kandidata. Hvala svima koji su stavili ime i prezime u službu članskog Hajduka. Svi ljudi koji su ušli u Hajdučku zajednicu su stekli pogled izbliza i sigurno su dobro upoznati s funkcioniranjem kluba. Petorici nadzornika želimo uspješan mandat. Želimo da svi ostanu do kraja mandata. Kontinuitet je bitan dio ove priče, a sve u skladu s ciljevima koji su napisani u strategiji“, kazao je Baletić.

Skupština je započela u 19.11 sati hrvatskom himnom i minutom šutnje za sve preminule od zadnje skupštine, a sa svim točkama trajala 15 minuta. (km)


Tagovi

HajdukNaš HajdukUdruga Naš HajdukNadzorni odbor Hajduka

Ostale Vijesti