Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Jedan od rekordera po broju nastupa za Lokomotivu potpisao ugovor s Varaždinom

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.07.23. | 08:18

Iz HNL-a je otišao prije devet godina, a igrao je i s Fernandom Torresom.

Karlo Bručić se vratio u HNL. Nekadašnji lijevi bek Dinama i Lokomotive, koji je po odlasku iz Lijepe naše svoju karijeru gradio u Izraelu, Japanu, Litvi, Bjelorusiji, Grčkoj, Sloveniji i posljednje Rumunjskoj (Cluj će zaoštriti konkurenciju na poziciji lijevog beka u Varaždinu s kojim je dogovorio jednogodišnju suradnju.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Danas 31-godišnji Bručić je peti na vječnoj ljestvici Lokomotive po broju nastupa (131) te je jedan od sedmorice koji se nalaze u Lokomotivinom klubu 100. Klub s Kajzerice napustio je 2014. godine kad je u transferu vrijednom 500 tisuća eura preselio u Ashdod, a nakon dvije i pol godine u Izraelu je preselio u japanski Sagan Tosu gdje je dijelio svlačionicu s legendarnim Fernandom Torresom.

Bručić je prošao kroz sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije (U15-U21) te je pritom u crveno-bijelim kvadratićima kombinirano upisao 37 nastupa i jedan pogodak. U novom klubu bi trebao imati ulogu startera te se od njega očekuje da kvalitetno zamijeni miljenika varaždinske publike Itsukija Uratu koji je nedavno preselio u Maribor.



Tagovi

Karlo BručićNK VaraždinVaraždinHrvatska nogometna ligaHNLLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti