Jedan od najboljih vratara HNL-a na meti Schalkea

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.05.20. | 08:45

Donedavni mladi reprezentativac imao je i Dalićev pretpoziv.

Prva hrvatska nogometna liga, iako često osporavana, u posljednje vrijeme ima nekoliko vrlo zanimljivih vratarskih prospekata. Osim 'jedinice' Vatrenih, Dominika Livakovića, tu su svakako i donedavni mladi reprezentativac Josip Posavec, kao i vrlo dobri Ivicia Ivušić iz Osijeka, Ivor Pandur iz Rijeke te Kristijan Kahlina iz Gorice. Ipak, ime koje se posebno ističe jest Ivo Grbić iz Lokomotive.

Upravo je Grbić, koji je dobio pretpoziv za turnir u Kataru pod izbornikom Dalićem, jedan od zanimljivijih imena inozemnom tržištu. Na Kajzerici brani odlično, bio je s U21 reprezentacijom na Europskom prvenstvu u San Marinu (jedan nastup protiv Engleske), a sa 24 godine na leđima budućnost je pred njim.

Kako prenose Sportske novosti, upravo su iz tog razloga najveći interes za njim pokazala tri kluba – Anderlecht, Schalke i Freiburg. S obzirom da je belgijski klub u velikim financijskim problemima, pitanje je koliko je realno da se njihov interes materijalizira.

S druge strane, bundesligaš iz Gelsenkirchena ostaje bez prvog vratara Alexandera Nübela, koji je već potpisao za Bayern, te bi se – ukoliko ne dovedu Schwolowa iz Freiburga – odlučili na akviziciju hrvatskog golmana.

Ako bi pak 'Rudari' uspjeli dovesti Schwolowa, u tom slučaju Freiburg ne bi gledao puno dalje od Kajzerice i Ive Grbića, a Bundesliga i njemački travnjaci svakako se čine kao odlično rješenje za bivšeg vratara Hajduka.

 

 

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Ivo Grbić

Ostale Vijesti