Screesnhot
Screesnhot

Jedan od najboljih lijevih bekova u povijesti Rijeke i miljenik navijača postao novi šef škole u ‘gradskom rivalu’, Faal se vratio na Krimeju

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 29.09.23. | 16:04

Novosti sa Sušaka

Dalibor Višković službeno je predstavljen kao novi šef škole Orijenta. Jedan od najboljih lijevih bekova u povijesti Rijeke, koji je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri igrao još za Slaven Belupo u HNL-u te, između ostalih, Vicenzu i Happoel Petah Tikvu u inozemstvu, je dugi niz godina radio u matičnim Bujama, da bi sada prihvatio poziv ambicioznog drugoligaša sa Sušaka u kojem se već godinama, odnosno desetljećima, sjajno radi s mladim igračima.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Dalibor će pomoći da se škola organizacijski pojača, za nas je svakako iskorak da nam je došao netko tko želi napredovati. Vjerujem da će nam pomoći svojim iskustvom i znanjem”, rekao je kratko Marinko Koljanin, dopredsjednik Orijenta.

Višković je u karijeri skupio više od 200 nastupa u HNL-u. U dresu Rijeke skupio je 178 nastupa, a jedini Istrijani koji su od njega skupili više nastupa u ‘bijelom’ dresu su Sergio Machin (185) te Roberto Paliska (191). Zanimljivo, današnji trener Orijenta, Fausto Budicin, je za Rijeku odigrao 19 utakmica manje od novog šefa škole Orijenta.

Spomenimo kako Orijent ove subote igra važnu utakmicu protiv Cibalije na Krimeji (14.50), a treneru Faustu Budicinu je sigurno drago da ponovno na raspolaganju ima Gambijca Baboucarra Faala koji se vratio na Kvarner iz rodne mu zemlje gdje je proveo proteklih tjedan dana zbog smrtnog slučaja u obitelji.

Faal je ove sezone oduševio hat-trickom protiv Šibenika u 5. kolu 1.NL kad je momčad s Krimeje svladala lidera prvenstva nevjerojatnim preokretom (5-4), a treći pogodak Gambijca iz tog ogleda će gotovo pa sigurno biti jedan od glavnih kandidata za pogodak sezone. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK OrijentNK Orijent 1919OrijentPrva nogometna liga

Ostale Vijesti