Je li moguće? Milan ozbiljno zagrizao za igrača Burnleya, ovaj će ih odbiti?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.06.20. | 10:51

Nevjerojatno.

Prošlog tjedna engleski Sky Sports je prenio informaciju kako Milan planira potpisati neočekivano pojačanje.

Iako još nije i službeno ozakonjen dolazak Ralfa Ragnicka, praktički je sigurno da će on postati njihov trener, a čini se kako je već krenuo „tražiti vrijednost gdje je drugi nisu prepoznali“. Naime, ime koje se sve više povezuje s Rossonerima jest Jeff Hendrick.

Riječ je o 28-godišnjem veznjaku Burnleya koji krajem lipnja postaje slobodan igrač, odnosno istječe mu ugovor. Iako je informacija da ga želi talijanski gigant, irski Independent je kasnije potvrdio ovu priču, a najzanimljivije od svega je izgledna mogućnost prema kojoj bi irski reprezentativac mogao odbiti klub sa San Sira.

Iako je riječ o dva kluba dijametralno suprotne povijesti i veličine, u trenutnim okvirima je riječ o momčadima sličnih gabarita. Milan je sedmoplasirana momčad Serie A, dok Burnley drži deseto mjesto u poprilično kompetitivnijoj Premier ligi.

Ovaj središnji veznjak ne želi žuriti s odlukom gdje će nastaviti karijeru. Burnley mu je ponudio novi ugovor te će prvo uzeti u obzir tu ponudu, a tek onda Milanovu i preostale od strane ponekih – zasad neimenovanih – engleskih klubova.

Hendrick je nezamjenjiv u sredini terena kod trenera Seana Dychea, dokazan je na razini Premiershipa, a čini se kako je to prepoznao i Milan. U 24 prvenstvena nastupa, u udarnom sastavu startao je 22 puta i skupio dva gola te čak osam žutih kartona.

Irac je svoju snioersku karijeru počeo u Championshipu u redovima Derby Countya gdje je igrao šest i pol sezona, a od siječnja 2017. godine nastupa za Burnley.

Što će odlučiti kroz mjesec dana i gdje će nastaviti karijeru tek nam slijedi vidjeti.

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Jeff Hendrick

Ostale Vijesti