JASNO I GLASNO: Novi trener Barcelone spreman žrtvovati najveće pojačanje radi Rakitića

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.07.17. | 17:34

Zahuktava se prijelazni rok...

Barcelona i dalje muku muči s činjenicom da potentnost Andresa Inieste lagano kopni s godinama, a da nemaju jasnu ideju tko će ga zamijeniti. Ili je nisu imali do ove sezone.

Sam Xavi, ikona kluba podijelio je svoje mišljenje kako je logični nasljednik kreativnog dijela veznog reda Talijan Marco Verratti iz PSG-a, koji se profilirao u jednog od najboljih mladih dubinskih playmakera u Europi. Logično, PSG koji ima ambiciju preuzeti status nogometno elitne ekipe u dugoročnom periodu izrazito nevoljko reagira na to udvaranje Barcelone, odbijajući svaku pomisao prodaje sjajnog mladog veznjaka.

Ipak, Barcelona ne posustaje. „Slijedimo naše ciljeve s velikom pažnjom“ izjavio je tehnički direktor Katalonaca Robert Fernandez.

„Nije lako kupiti igrača koji je pod ugovorom s velikim klubom, ali ukoliko se prilika ukaže, mi ćemo je iskoristiti“, jasan je Fernandez.

Izvještaji su spomenuli kako bi Barcelona mogla poslati Andrea Gomesa ili Ivana Rakitića u smjeru Pariza kao dio dogovora oko Verrattija, ali tu je uskočio Ernesto Valverde:

„Računam na obojicu iduće sezone i što se mene tiče, oni nisu na prodaju. Spreman sam raditi i s Gomesom i s Rakitićem“, tvrdi novi trener Barcelone.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Marco VerrattiIvan Rakitić

Ostale Vijesti