Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Jakirović: "Žao mi je što nismo zabili još golova, a u ovakvoj situaciji nikad nismo bili"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.01.24. | 17:00

Dinamov trener bio je zadovoljan izvedbom svoje momčadi protiv Triglava iz Kranja (7-0)

Nije imao Sergej Jakirović puno toga za reći nakon uvjerljive Dinamove pobjede na pripremama u Rovinju, slovenski drugoligaš Triglav napustio je teren sa sedam golova u mreži.

"Ozbiljno odigrana utakmica, s obzirom na umor, jer imali smo jučer dva teška treninga. Cilj je bio da se nitko ne ozlijedi, iako, evo, Dino Perić je osjetio koljeno, nadam se da nije ništa ozbiljnije. Sve je bilo dobro u oba poluvremena, osim realizacije u prvom dijelu, žao mi je što nismo zabili još koji gol. Puno lijepih akcija, nismo suparniku ništa dopustili.", rekao je Jakirović i malo se dotakao cjelokupnih priprema.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Ovaj tjedan je najvažniji, što sad napravimo...Sve je nekako zbijeno, mislim da ni ja i moji kolege nismo bili nikad u ovakvoj situaciji, u tri tjedna moramo sve složiti. Odlučili smo se za ovakav način rada, veliki volumen, da budemo spremni kad dođu prave utakmice."

Stigao je Hoxha, kakvi su prvi dojmovi?

"Jako je zadovoljan i mi smo. Skautirajući HNL izabrali smo njega, on je igrač koji već neko vrijeme ovdje i ne treba mu previše vremena za prilagodbu. Brzo smo se mi dogovorili, nije tako dugo trajalo kako se činilo u medijima. Imao je veliku želju doći, sad mora još više zapeti, jer je velika konkurencija na svim pozicijama. Bulat je danas došao u Rovinj, imao je gripu koja ga je dosta slomila, krenut će od četvrtka s treninzima i onda ćemo ga polako dizati do idealnog kapaciteta.

Dva prava testa na pripremama bit će Celje u subotu te poljski Slask zadnjeg dana u Rovinju?

"S Celjem ćemo odigrati isto ovako, dvaput po 45 minuta, s dodatnim začinom, igrači će još trčati određene dionice iza oba poluvremena. Htjeli smo igrati dvaput po 60 minuta,ali Krznaru to nije odgovaralo, jer ima dvije utakmice nakon toga. Odigrat ćemo ozbiljno, kao i ovu utakmicu, vjerujem da će nam Celje i Slask dati još neke odgovore.". zaključio je Dinamov trener.



Tagovi

GNK DinamopripremeSergej Jakirović

Ostale Vijesti