Goran Stanzl/Pixsell
Goran Stanzl/Pixsell

Jakirović o PAOK-u:"Prva je u Maksimiru, želimo s prednošću u Solun! Analizirat ćemo i njihove utakmice s Hajdukom"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 23.02.24. | 13:45

Prva reakcija Dinamova trenera nakon što je ždrijeb osmine finala Konferencijske lige spojio Modre s grčkim PAOK-om

PAOK je idući Dinamov protivnik u Konferencijskoj ligi, u osmini finala. Nisu baš lijepa sjećanja na utakmice protiv grčkih klubova, najsvježije je ono s AEK-om prošlog ljeta. Ali, ima i PAOK 'dug' prema Dinamo, pamtimo dobro one utakmice iz 2010. kad je Dinamu u Maksimiru trebala pobjeda za prolaz skupine Europske lige, ali je u polarnim uvjetima PAOK slavio 1-0. Ne ide Dinamu protiv Grka, ali nije mu išlo niti protiv Španjolaca, zašto opet ne bi bio prvi put?

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Kao što sam rekao nakon utakmice s Betisom, svejedno je tko je suparnik, jer su to sve dobre momčadi. Dobro ćemo ih analizirati, najbolje se pripremiti da odigramo dvije dobre utakmice i pokušamo proći. Prva je utakmica pred našim navijačima, što je dobro, želimo što bolje odigrati, kako bismo imali prednost na uzvrat", prva je reakcija Sergeja Jakirovića na ždrijeb.

Onda je još dodao:

"Igrali su već s Hajdukom na početku sezone, pogledat ćemo i te utakmice, ali i ove zadnje koje su odigrali. Znamo da je tamo uzavrela atmosfera, ali naši su igrači naviknuli na to i vjerujem u dvije dobre utakmice", kazao je Dinamov trener.

Prva utakmica igra se u Zagrebu 7. ožujka, uzvrat je 14. ožujka u Solunu.



Tagovi

GNK DinamoPAOKKonferencijska ligaSergej Jakirović

Ostale Vijesti