Pixsell
Pixsell

Jakirović: "Mi smo 'bolesni', ne stignemo uživati u pobjedama"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.05.23. | 19:51

Trener Rijeke najavio je subotnju utakmicu protiv Istre 1961

Nakon što je u proteklom kolu zasjela na treću poziciju, Rijeka će se na njoj htjeti zadržati i nakon subotnje utakmice u kojoj na Rujevici dočekuje susjednu Istru 1961 (19.10 sati). Utakmica je to visokih uloga, u kojoj i jedna i druga momčad hvata „europske“ bodove…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Četiri su kola prije kraja i pred nama je Derby della Učka, uvijek energičan i dinamičan dvoboj, kao što je bio i onaj zadnji. Bila je to dobra utakmica, znamo da Istra gaji napadački, za oko lijep nogomet“, naglasio je uoči utakmice“, trener Sergej Jakirović, hvaleći usput sastav Puležana.

„Uvijek teže ka istom, bez obzira igraju li doma ili u gostima. Kolega Garcia to dobro radi, a ove sezone su malo iskočili van gabarita, ranije su osigurali ostanak u ligi. Došli su u poziciju da se bore za četvrto mjesto i sigurno će napraviti sve da nama maksimalno otežaju naše planove. Regenerirali smo se ova dva dana nakon dosta zahtjevne utakmice u Koprivnici“.

U subotnjem susretu se u sastav Istre 1961 vraća i suspendirani napadač Ante Erceg, ali, ističe Jakirović, to ne mijenja puno pripremu ove utakmice.

„Dečkima stvarno svaka čast na svemu napravljenom ovog proljeća, trebalo bi se stvarno vratiti u povijest i vidjeti da li je tko i kada nešto slično napravio. Mi se odmah doslovno okrećemo novoj utakmici, mi i ne uživamo toliko u pobjedama, koliko smo “bolesni”. Treba bar jedan dan uživati u pobjedi, a mi se već u autobusu okrećemo sljedećem protivniku. To baš i nije normalno. Jako smo blizu cilja, a to će kad ga ostvarimo biti fantastičan uspjeh“. (pz)



Tagovi

HNLHNK RijekaIstra 1961Sergej Jakirović

Ostale Vijesti