Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Jakirović: "Džaba meni što sam ja ljut jer mi prosipamo bodove"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 21.10.23. | 20:34

Trener Dinama nije krio razočarenje nakon poraza u Velikoj Gorici

"Tužan sam nakon ovog poraza. Smatram da smo kontrolirali cijelu utakmicu, krenuli smo dobro od prve minute i imali dobrih akcija. Na tome smo inzistirali. Izmjenama u poluvremenu smo željeli više prodornosti na desnoj strani", počeo je Sergej Jakirović nakon utakmice u kojoj je Dinamo poveo, pa izgubio sve...

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Nejasno mi je kako ne možemo obraniti jedan običan centaršut koji je lako obranjiv. Evidentno je bilo da će tako igrati, ali nismo to napravili. To nam je evidentan problem i to treba reći. Na kraju je utakmica ušla u run 'n' gun i tu smo kontrolirali, ali nismo zabili gol i primili ga iz kontre. Čestitam Gorici", bio je iskren trener Dinama koji je dodao kako je bio nezadovoljan energijom Vidovića i zato ga je mjenjao.

"Stalno je bio u prvoj ili drugoj brzini i to nije bilo dobro. Zato sam ga izvadio", objasnio je Jakirović koji je svjestan kako je golove primio nakon individualnih grešaka.

"Da, meni je to tako izgledalo s terena, a kad vidim na televiziji bit ću vjerojatno još više ljut. Ali, džaba meni što sam ja ljut jer mi prosipamo bodove. U analizi se sve zna što tko radi, ali uvijek postoji taj ljudski faktor hoćeš li prepoznati situaciju ili nećeš. Mi ih nismo prepoznali i kapitulirali smo", zaključak je trenera Dinama.



Tagovi

Sergej JakirovićGNK DinamoHNK GoricaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti