IZDVAJAMO: Ove tri utakmice danas vrijedi pogledati!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.11.16. | 08:59

Vraća nam se klupski nogomet!

Nakon reprezentativne stanke "u pogon" nam se vraća klupski nogomet. Pretpostavljamo da ste ga se i vi zaželjeli, a mi vam za ovu subotu izdvajamo tri utakmice na koje vrijedi obratiti pozornost.

Možda djeluju "sporedno" u odnosu na neke druge, ali svaka ima dobar razlog da se pogleda...

Borussia Monchengladbach – 1.FC Koln (15:30)

„Kolsche Jungs“, kako nazivaju ovosezonsku momčad Kolna prožetu igračima iz domaćeg bazena, putuju u goste osciliranju sklonoj Borussiji Monchengladbach. Domaćini su zapeli na 11. mjestu i na njih očito dobrano utječe igra na dva kolosijeka. Za pobjedu u Bundesligi ne znaju još od rujna i Ingolstadta, a danas će je tražiti protiv šestoplasiranog Kolna, jedne od hit momčadi Bundeslige ove sezone.

Stoke – Bournemouth (16:00)

Stoke se nakon razdoblja letargije i tavorenja pri samom dnu tablice po početku sezone trgnuo. Tri pobjede i dva remija u posljednja dva kola omogućile su im priključak sa sredinom tablice. Na Britanniju dolazi Bournemouth, predvođen najtalentiranijim mladim engleskim trenerom, Eddijem Howeom. Ogled koji se zbog prirode stilova igre obje ekipe može slobodno nazvati derbijem engleskih nogometnih tradicionalista (Stoke) i progresivaca (Bournemouth).

Heerenveen – Vitesse (18:30)

Svakom nizu dođe kraj, pa tako i onom Feyenoordovom. Nakon devet pobjeda momčad iz Rotterdama zaredala je s dva remija i porazom, što je otvorilo prostor Ajaxu, ali i trećeplasiranom PSVu te četvrtoplasiranom Heerenveenu da pozitivnim rezultatima osiguraju održavanje relativno male bodovne prednosti između te tri-četiri vodeće momčadi. Vitesse je vidio i bolje dane, na devetom su mjestu i za pobjedu ne znaju već četiri kola, ali „Abramovičeve jaslice“ kako posprdno nazivaju Vitesse uvijek imaju ideju kako iznenaditi. 

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

(Foto: Action Images)


Tagovi

VitesseHeerenveenBournemouthStoke CityKölnBorussia Mönchengladbach

Ostale Vijesti