Srećko Niketić/Pixsell
Srećko Niketić/Pixsell

Istra 1961 službeno zgotovila izlazni transfer Monsefa Bakrara, Alžirac poručio: „Ovo je velika čast za mene, moju obitelj i moju zemlju“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 11.07.23. | 17:23

Potpisao je trogodišnji ugovor s novim klubom.

Već tjednima se piše o transferu Monsefa Bakrara (22) u New York City FC, a danas je isti, napokon, i službeno potvrđen od strane američkog kluba. Bakrar će se 'Momcima u plavom' (nadimak kluba) priključiti čim mu se odobri P-1 Visa, a prema neslužbenim informacijama Istra 1961 će na ime odštete zaraditi 1.8 milijuna eura.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, Bakrar je bio na korak od Dinama, već je odradio slikanje u dresu aktualnog hrvatskog prvaka, ali neposredno prije potpisa ugovora došlo je do naglog preokreta u razmišljanju Alžirca pa će tako on svoju nogometnu karijeru nastaviti ne u glavnom gradu Hrvatske, već u New Yorku!

„Oduševljen sam što sam postao novi igrač New York Cityja. To je klub koji igra napadački nogomet, a meni to odgovara. Veselim se što ću igrati za klub iz tako jednog velikog grada i nadam se da ću svojim igrama na terenu doprinijeti momčadi u borbi za trofeje“, rekao je Bakrar pa dodao:

„Dolazim u klub koji ima reputaciju da voli razvijati mlade igrače te ću nastaviti naporno raditi kako bih napredovao kao igrač, ali i kao osoba. Ovo je velika čast za mene, moju obitelj i moju zemlju. Jedva čekam upoznati nove suigrače, trenere i sve ljude iz stručnog stožera, baš kao i naše navijače.“

Bakrar je u dresu Istre 1961 skupio 33 nastupa, osam pogodaka i tri asistencije. U Pulu je stigao prije manje od godinu dana iz ES Setifa, a njegov transfer jedan je od najvećih u povijesti kluba.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mounsef BakrarNew York CityIstra 1961Ljetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023nogometni transferi

Ostale Vijesti