Istra 1961 dovodi bivšeg vratara Hajduka

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.01.20. | 12:02

Bit će mu to treći klub u 1.HNL.

Istra u proljetni dio sezone ulazi na pretposljednjem mjestu, a razlog zašto su se odlučili dovesti (iako ne još i potpisati) Tomislava Duku leži u tome što se nedavno teže ozlijedio rezervni vratar Lovro Majkić.

Duka je, osim Hajduka i Splita, branio boje Kamena iz Ivanbegovine, Zagore i Imotskog, a jedini inozemni angažman imao je u rumunjskom velikanu Cluju gdje se zadržao točno godinu dana.

Krajem listopada, sada već prošle godine, Duka je sporazumno raskinuo ugovor s splitskim Hajdukom te se svojoj novoj momčadi može priključiti kao slobodan igrač.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2196729810433308&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Valja istaknuti kako je mladi strateg Ivan Prelec za danas najavio prvo okupljanje sa svojom momčadi, a iako je Duka provjereno rješenje na golu, treba nadodati kako je uloga startnog vratara, barem za sada, rezervirana za Josipa Čondrića koji je jedno vrijeme bio čak i na meti zagrebačkog Dinama.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Tomislav DukaHajduktransferiZimski prijelazni rokIstra 1961

Ostale Vijesti