NK Istra 1961
NK Istra 1961

Istra 1961 dovela pojačanje: Iz Turske stigao Šveđanin

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.07.23. | 17:02

Na Aldo Drosini slažu ozbiljnu momčad za nadolazeću sezonu.

Jedno od ugodnijih iznenađenja u prošloj sezoni Hrvatske nogometne lige svakako je bila Istra 1961. Zauzeli su odlično 5. mjesto, dugo su bili u igri za proboj u Europu, a da nije bilo suspenzije Ante Ercega, možda bi uskoro i nastupili u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U novoj sezoni, Istru 1961 vodit će i novo ime s klupe. Gonzala Garciju naslijedio je Mislav Karoglan, a sastav pod njegovim vodstvom od danas je jači za još jedno pojačanje. U klub je stigao 27-godišnji Eric Björkander.

„Eric je švedski internacionalac koji je zadnje dvije sezone proveo igrajući za turski klub Altay SK, a sada je novi igrač Istre 1961! Inače igra na poziciji centralnog braniča te je s klubom potpisao ugovor do 2025. godine“, objavili su povodom ovog transfera iz kluba.

Björkanderov matični klub je Mjällby AIF, ali je dobar dio seniorske karijere, četiri sezone, proveo igrajući za Sundsvall. Posljednje dvije sezone proveo je u Turskoj, od čega po jednu sezonu u svakom od dva najjača razreda turskog klupskog nogometa. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ljetni prijelazni rok 2023Hrvatska nogometna ligaIstra 1961HNL

Ostale Vijesti