Ipswichu pristupila dva slobodna igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 01.08.14. | 11:21

Engleski drugoligaš Ipswich Town besplatno je doveo dva nova igrača...

Prošle sezone osmoplasiranoj momčadi Championshipa pridružili su se veznjak Kevin Bru i napadač Balint Bajner. Obojica su stigli kao slobodni igrač, prvome je suradnju otkazao Levski Sofia, a potonjem Borussia Dortmund.

Bru i Bajner u Ipswichu su neko vrijeme bili na probi, da bi jučer menadžer Mick McCarthy ponosno objavio njihove potpise.

"Upravo smo potpisali dva nova nogometaša. Naši novi članovi su Kevin Bru i Balint Bajner", poručio je McCarthy na 'Open dayu' pred četiri tisuće navijača.

I dok je Mađar Bajner nepoznanica, Francuz Kevin Bru koji je skupio dva nastupa za reprezentaciju Mauricijusa iza sebe ima vrlo dobre reference. Prošle sezone bio je standardan u Levskom, a prethodno je igrao u raznim francuskim prvoligašima i drugoligašima. 

"Kevin je vrlo nadareni veznjak, a tek mu je 25 godina. Školovao se u Clairfontaineu, francuskom nacionalnom nogometnom centru, što znači da ima jako dobru pozadinu. Izgleda talentirano, željan je izazova i siguran sam da smo njegovim dovođenjem povukli sjajan potez", dodao je Mick McCarty.


Tagovi

Ipswich TownKevin Bru

Ostale Vijesti