Action Images / John Sibley Livepic
Action Images / John Sibley Livepic

Ipak niša od Messija u MLS-u? Jedino Beckham bi mogao prevagnuti u dogovoru

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 28.11.22. | 13:14

Messijev ugovor s PSG-om istječe na kraju tekuće sezone, 30. lipnja

Inter Miami želi potpisati Lea Messija, a ako je suditi prema nedavnim pisanjima The Athletica, to nije nemoguće. Međutim, drugi mediji ih osporavaju i tvrde da su izvori bliski igraču rekli da se to ipak neće dogoditi.

Prije nekoliko tjedana The Athletic je objavio kako su u američkom klubu optimistični, a sada je The Times iznio više detalja o mogućem ugovoru koji će Argentinac potpisati s franšizom koju vodi David Beckham, njegov jako dobar prijatelj.

"Uvijek sam imao želju moći uživati ​​i imati iskustvo života u Sjedinjenim Državama, iskusiti što je ta liga, kakav je život tamo. Volio bih, ali hoće li se to dogoditi ili ne, ne znam", rekao je Messi za La Sextu 2020.

Times tvrdi da se ne smije podcijeniti utjecaj Davida Beckhama na ovaj potencijalni potpis. Englez je bio ključan i "kao veleposlanik Katara za Svjetsko prvenstvo 2022., ima izravnu vezu s vlasnicima PSG-a. Osim toga, također ima izravan odnos s Messijem kroz njegov ugovor s Adidasom".

Messijev ugovor s PSG-om istječe na kraju tekuće sezone, 30. lipnja, a iako francuski klub, kako prenosi MARCA, želi da Messi ostane u Parizu, nije sasvim jasno je li želja argentinske zvijezde nastaviti u Ligue 1. Osim toga, The Times je otkrio ambiciozni plan Inter Miamija da dočeka Lea Messija na Floridi. S jedne strane, bit će to najveća plaća ikad isplaćena bilo kome u MLS-u. S druge strane, planiraju dovesti još neke igrače koji odgovaraju njegovom stilu i poznaju ga.

Britanski list tvrdi da bi mu se mogli pridružiti njegovi dobri prijatelji Luis Suarez kao i Cesc Fabregas. Prvi je slobodan igrač nakon isteka ugovora s Nacionalom, a drugi je ljetos potpisao za Como u Serie B u Italiji.

(eg)




Tagovi

David BeckhamInter MiamiMLSLionel Messi

Ostale Vijesti