Interu šok za šokom - Icardi promašio penal, Handanovič zabio autogol za pobjedu Cagliarija na San Siru

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.10.16. | 17:09

Odigrane su 4 utakmice 8. kola Serie A.

Zanimljivu utakmicu odigrali su Inter i Cagliari, a bodovi su na kraju otišli sa San Sira. Vidjeli smo dosta prilika s obje strane, a utakmicu će posebno pamtiti Mauro Icardi kojeg je dočekao uvredljiv transparent 'okačen' od strane vlastitih navijača, a u pamćenje će mu sigurno ući slavlje koje je uslijedilo nakon što je promašio kazneni udarac. Argentinac bi trebao biti puno pažljiviji u izjavama o svojim tifosima.

No, kada je Joao Mario u 56. minuti zabio svoj prvi gol u dresu Intera izgledalo je kao da će Nerazzurri ipak do tri boda, ali Cagliari nije mislio tako. Prvo je Melchiorri izjednačio u 71. minuti da bi Handanovič 5 minuta prije kraja s loptom uklizao u vlastitu mrežu.

Perišić je odigrao svih 90 minuta za Inter, a Brozović je bio na klupi, ali nije ušao u igru.

Ivan Jurić je sa svojom Genovom osvojio tek bod na domaćem terenu protiv Empolija, ali s obzirom na to da je gotovo sat vremena igrao s igračem manje, vjerujemo da je hrvatski strateg zadovoljan s rezultatom. Naime, srpski veznjak Darko Lazović je u 34. dobio drugi žuti karton te morao iz igre. Gosti to, pak, nisu uspjeli kazniti, dapače, Genoa je bila bolja momčad te imala nekoliko prilika za pobjedu, ali je ostalo 0:0.

Neriješeno su igrali i Lazio i Bologna, a bod Rimljanima je donio Ciro Immobile golom u 7. (!) minuti sudačke nadoknade. Sassuolo je na svojem travnjaku bio bolji od Crotonea.

Serie A, 8. kolo:

Genoa – Empoli 0:0
Inter – Cagliari 1:2 (Mario 56'/Melchiorri 71', Handanovič 84'-ag)
Lazio – Bologna 1:1 (Immobile 90+7'/Helander 10')
Sassuolo – Crotone 2:1 (Sensi 83', Iemmello 86'/Falcinelli 2')

(Foto: Action Images)


Ostale Vijesti