Interov pakleni plan - ovo je sedam igrača s kojima Kinezi planiraju napasti Scudetto

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 24.01.17. | 12:59

Inter planira ozbiljnu ljetnu kupovinu.

Kako izvještava Corriere dello Sport, Inter planira ozbiljnu kupovinu tijekom nadolazećeg ljetnog prijelaznog roka. Naime, klub se trenutno nalazi pod Financial Fair Play restrikcijama koje bi, međutim, na kraju sezone mogle biti ukinute. Time bi novi kineski vlasnici (Suning Group) mogli osnažiti klub svježom financijskom injekcijom.  

Prema talijanskim izvorima, kao glavno potencijalno pojačanje u obrani spominje se Marquinhos iz PSG-a, dok je dovođenje Kostasa Manolasa iz Rome zamišljeno kao „plan B“. Kada je riječ o sredini terena, Inter cilja na Marca Verratija. Procjenjuje se da bi PSG za Verratija mogao tražiti oko 80 milijuna eura, a za Verratija interes navodno pokazuju i Real Madrid, Juventus i Bayern. U slučaju da priča s Verratijem propadne, u Interu također razmišljaju i  o Lucasu Bigliji (Lazio) i Lorenzu Pellegriniju (Sassuolo).

Kao glavno pojačanje u napadu spominje se Federico Bernardeschi za kojeg bi Inter Fiorentini mogao poslati ponudu između 40 i 50 milijuna eura. Također, u klubu pozorno prate i razvoj situacije s Alexisom Sanchezom u Arsenalu. 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

MarquinhosKostas ManolasMarco VerrattiLucas BigliaLorenzo PellegriniFederico BernardeschiAlexis Sanchezprijelazni rok

Ostale Vijesti