REUTERS/Tony Obrien
REUTERS/Tony Obrien

Interes ne jenjava: Dinamo i dalje želi kapetana Vitessea

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 03.01.22. | 18:57

Vijesti stižu iz Nizozemske, za 23-godišnjeg stopera se interesiraju još Napoli i Rangers

Dinamu ime Danilha Doekhija nije strano. 190cm visoki Nizozemac je svojevremeno slovio kao najpotentniji stoper nizozemske Eredivisie, a pošto mu ugovor ističe za šest mjeseci, Plavi su, prema pisanju portala Daily Record koji se pak poziva na nizozemski De Helderlander, opet “zagrizli” za Doekhijeve usluge, čime postaje jasno kako Dinamo zbilja ne računa na Theophila ovog proljeća.

Nizozemac igra odličnu sezonu za Vitesse, a trenutna procijenjena vrijednost na Transfermarktu mu iznosi 3 milijuna eura. Vitesse je trenutno četrvti u prvenstvu, primili su u prvom dijelu sezone 25 pogodaka (isto toliko su i zabili) a Doekhi je kao redoviti prvotimac uglavnom igrao na stoperskoj poziciji ili na desnome beku. Postigao je i jedan pogodak i čini se da se radi o ozbiljnom igraču koji bi sigurno bio pojačanje za Plave.

Ipak, Dinamo neće tako lako doći do potpisa ugovora. Uz našeg prvaka, Doekhija želi i Rangers koji već nekoliko sezona prati njegov razvitak, a tu je i Napoli koji se dobro drži u Serie A. Sve tri zainteresirane strane su ostvarile europsko proljeće. Za sad nema informacija tko je od ponuditelja u prednosti, više informacija bi trebalo doći u narednim danima.

SofaScore SofaScore

Jedno je sigurno, Vitesse želi adekvatnu odštetu, trener Thomas Letsch je najavio mogućnost njegova odlaska uz “adekvatnu” odštetu.





Tagovi

NapoliDinamo ZagrebGlasgow Rangers

Ostale Vijesti