Inter prekinuo crni niz pobjedom nad Splitom, 'Crveni' i dalje na samom dnu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.05.17. | 17:57

Bitna je ovo bila utakmica što se tiče ostanka u ligi...

I danas se nastavljaju utakmice 34. kola Prve HNL, a današnji susreti mogu uvelike definirati kako borbu za naslov prvaka, tako i pitanje ostanka u ligi.

U tu drugu kategoriju zasigurno spada i prvi susret dana, između zaprešićkog Intera i RNK Splita. Domaći su više-manje sigurni po pitanju ostanka, ali njihov crni niz od tri poraza u nizu sugerirao je davljenicima iz Parka mladeži da bi eventualnom pobjedom mogli ponovno preskočiti Cibaliju, koja je iz ponora stigla do dva boda prednosti nad Splićanima.

Iako je Split dobro otvorio susret odličnom šansom Tomičića, Inter je bio taj koji je na kraju prekinuo crni niz i ubilježio sva tri boda. Strijelac jedinog gola na susretu bio je Marko Kolar u 53. minuti, što mu je peti gol ove sezone. Mogao je Inter i u hendikepu svladati Split, ali Puljić je u 74. minuti glavom iz kornera zatresao gredu.

Split tako ostaje na samom dnu sa samo 18 bodova i 12 postignutih golova u 34 utakmice, dok je Inter na osmom mjestu s 28 bodova. Splićani do kraja još imaju otići u goste Istri i dočekati Osijek u Parku mladeži, dok Cibalia ide u goste Rijeci i dočekuje Lokomotivu.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Inter Zaprešić

Ostale Vijesti