Inter nevjerojatnim preokretom srušio Tottenham: Sve je počelo svemirskim volejom Icardija (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.09.18. | 20:54

Do 86. minute sve je išlo u korist Spursa.

Počelo je izjednačeno, Inter je pokušavao dugim loptama na Perišića, no osim prekida konkretne šanse nisu imali. Tottenham je bio konkretniji, okomitiji i opasniji, a u nekoliko navrata u prvih 45 minuta nisu iskoristili izgledne prilike. Harry Kane je u jednoj situaciji ostao sam pred Handanovićem, prošao ga driblingom nalijevo, ali lopta mu je pobjegla i nije je stigao poslati u praznu mrežu.

Mreže su mirovale od 53. minute kada je nakon velike gužve i obrane Handanovića lopta stigla do Eriksena koji je opalio Mirandi u blok, a lopta se odbila u savršenom luku i preletjela preko Slovenca na golu Intera i završila u mreži. Bilo je to zasluženo vodstvo Tottenhama koji je nakon toga prebacio u brzinu više.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/4yWw" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Tottenham je nakon gola jedno 15, 20 minuta imao i više od igre, redali su prilike, razbili Inter na dva nepovezana dijela i izgledali kao ekipa koja će sigurno opet zabiti. No, dogodilo se ono što se Spursima često događa, raspali su se u nekoliko minute. Sve je krenulo u 86. kada se već činilo da će normalno zatvoriti utakmicu.

Asamoah, lijevi bek, bacio je sa svoje strane sjajan centaršut na rub kaznenog prostora, a tamo se pronašao kapetan Mauro Icardi koji je potegao iz voleja iz prve i silovito pogodio suprotni kut gostujućeg gola. Bio je to fantastičan pogodak Argentinca koji je Interu dao vjetar u leđa da u završnici može do potpunog preokreta, a tako je i bilo.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/huh38/zvzyzj" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

Samo nekoliko minuta kasnije u dubokoj sudačkoj nadoknadi nakon velikog pritiska Intera glavom je iz blizine zabio veznjak Vecino i bacio Meazzu u potpuno ludilo. Sve do 86. minute činilo se kako katastrofalnom startu Intera u sezonu nema kraja, a onda se sve na brzinu preokrenulo u njihovu korist. Počeli su sezonu u Ligi prvaka s tri boda što je izuzetno važno u teškoj grupi gdje je još i Barcelona koja je također startala pobjedom. 

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/sgfdq/lafzil" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

Brozović je igrao cijelu utakmicu, a Perišić koji i nije bio posebno raspoložen izašao je iz igre u 64. minuti i nije sudjelovao u preokretu.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Ivan PerišićMauro IcardiMattias Vecino

Ostale Vijesti