Inter kao zamjenu za Lukakua dovodi igrača koji trenira s engleskim četvrtoligašem?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.08.19. | 17:13

Još jedan jako zanimljiv potez uprave Nerazzurra…

Ovaj napadač rodom iz Obale Bjelokosti nekada je bio senzacija engleske Premier lige, a svoje najbolje predstave pružao je u dresu velškog Swansea Cityja, kluba čije je boje branio od 2013. do 2015. godine.

ODIGRAJ INTER - LECCE

U zimu 2015. godine Građani su odlučili za njega iskrcati čak 32,3 milijuna eura, a to je najskuplji izlazni transfer u povijesti Swansea. U Etihadu se nije baš naigrao pa su ga poslali na posudbu u Stoke, a karijeru je pokušao oživiti povratkom u Wales 2017. godine kada ga je Swansea odlučio vratiti za 13 milijuna eura.

Ipak, nije se Bony uspio vratiti staroj navici postizanju pogodaka pa je tako ponovno poslan na posudbu, ovoga puta u katarski Al Arabi, a nakon što je ona istekla, klub za kojeg je svojevremeno trpao kao na pokretnoj traci odlučio mu se zahvaliti na njegovim uslugama.

Od ovog ljeta Bony je slobodan igrač, a kako bi ostao u natjecateljskoj formi odlučio se pridružiti engleskom četvrtoligašu Newportu. Klub koji se natječe u League Two dopustio je Bjelokošćaninu da trenira s njima, a o tome ste mogli čitati na Germanijaku:

Ipak, ovaj 30-godišnjak mogao bi se ponovno okušati u dresu jednog od svjetskih velikana, budući da je za njegovim uslugama zainteresiran Inter iz Milana.

Antonio Conte u svojim redovima ima tri prava napadača, a to su Icardi, Martinez i Lukaku, a prema svemu sudeći Bony bi u klub stigao kako bi zaoštrio konkurenciju među spomenutom trojicom. Nije nikakva novost da Conte preferira nogomet u kojem njegova momčad igra sa dva napadača (3-5-2), a ukoliko se jedan od ove trojice ozlijedi njegov bi odabir postao jako limitiran.

Osim Bonyja, u kombinacijama je još i  Seydou Doumbia, još jedan napadač rodom iz Obale Bjelokosti koji je posljednje igrao za španjolsku Gironu. 31-godišnjak je već bio u Italiji, i to prije četiri godine kada je Roma za njegove usluge izdvojila 14,4 milijuna eura koliko je iznosila odšteta njegovom bivšem klubu CSKA. Ipak, u Italiji se nije najbolje proveo, pa je nakon toga promijenio veliki broj klubova, a od ovog ljeta je slobodan igrač.

Dodajemo još kako se posljednje vrijeme kao nova destinacija Seydoua Doumbiye spominjao i beogradski Partizan pa je dosta zanimljivo kako će se cijela priča rasplesti…

(foto:Reuters)

 


Tagovi

PartizanRomelu LukakuLautaro MartinezMauro Icardiprijelazni roktransferiCSKA MoskvaRomaSeydou DoumbiaNewportObala BjelokostiManchester CitySwansea CityInterAntonio Conte

Ostale Vijesti