REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Inter Bolognu “potopio” sa šest golova, Broz častio, Džeko zabijao (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.09.21. | 19:52

Uvjerljiva pobjeda domaćina na Guiseppe Meazzi za prvo mjesto tablice

Nogometaši Intera, aktualni prvaci Serie A, večeras su na svom travnjaku u 18 sati ugostili sastav Bologne. Nerazzurri su slavili s uvjerljivih 6:1 za povratak na prvo mjesto ligaške ljestvice, a svih 90 minuta odigrao je i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

Domaćini vode već u 6. minuti golom Lautara Martineza, a prednost je udvostručio stoper Milan Škriniar u 30. Slovak je do pogotka stigao nakon što ga je iz kornera centaršutom idealno uposlio Nizozemac Denzel Dumfries.

Pogodak Škriniara pogledajte OVDJE.

Na poluvrijeme se otišlo s 3:0, a za to je bio zaslužan veznjak Nicolo Barella, strijelac gola u 34. minuti. Jedan od braniča Bologne pokušao je izbiti loptu iz svog kaznenog prostora nakon što se ondje stvorila gužva, ali ona je stigla do Talijana koji nije imao težak zadatak.

Pogodak Barelle pogledajte OVDJE.

Kako su krenuli, tako su i nastavili u drugom dijelu. Igrala se 54. minuta kada je Brozović loptu proslijedio Martinezu, napadač ju dodaje na lijevu stranu beku Federicu Dimarcu, a ovaj pred vratima Bologne pronalazi Urugvajca Matiasa Vecina za četvrti gol domaćina.

Pogodak Vecina pogledajte OVDJE.

Peti pogodak stigao je devet minuta kasnije. Strijelac je Bosanski dijamant, a do asistencije je došao Brozović. Bio je to zanimljiv pogodak, Broz je zapravo išao dodati Lautaru, no Argentinac do Edina Džeke, koji s otprilike 11 metara bez problema gađa i pogađa desni kut protivničkog vratara.

Pogodak Džeke pogledajte OVDJE.

Kapetan reprezentacije BiH ponovno je stigao u 68., zabio je gotovo iz mrtvog kuta. Alexis Sanchez mu je nakon ulaska u igru loptu dao na lijevu stranu, Džeko nanišanio sprave i silovito zatresao mrežu Bologne.

Drugi pogodak Džeke pogledajte OVDJE.

Utješni pogodak za goste za konačnih 6:1 zabio je belgijski branič Arthur Theate u 86. minuti dvoboja. Mladić je ostao nečuvan na drugoj stativi, Musa Barrow pronašao ga je centaršutom, a on golom smanjio veliku prednost Intera.

Pogodak Theatea pogledajte OVDJE.


SERIE A, REZULTATI:

Sassuolo – Torino 0:1

Genoa – Fiorentina 1:2

Inter – Bologna 6:1




Tagovi

Serie AItalijaInterBolognaMarcelo BrozovićEdin Džeko

Ostale Vijesti