Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Insider iz Kijeva izazvao pomutnju: "Vukojević nakon utakmice s Fenerom preuzima Osijek"! No, to čini potpuno nerealnim

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.09.22. | 09:24

Telegram kanal koji uglavnom barata točnim, insajderskim informacijama iz kijevskog kluba, objavio je rastanak s Vukojevićem, a navijači mu žele sreću u novom poslu na klupi Osijeka... Međutim, u ovom trenutku to i dalje ne izgleda moguće

Dolazi li Ognjen Vukojević ipak na klupu Osijeka? Naime, tako tvrdi Telegram kanal 'Dinamo Kijev inside', koji obično barata točnim vijestima iz kijevskog kluba. A vijest su prenijeli mnogi ukrajinski portali što joj je dalo primjesu relevantnosti. Dinamo Kijev inside objavio je da Ognjen Vukojević nakon utakmice protiv Fenerbahcea u četvrtak u Europskoj ligi odlazi iz kluba i postaje trener Osijeka. I to bez ikakve ograde ili upitnika, već kao činjenicu.

"Vukojević će u Istanbulu zadnji put biti uz trenera Lucescua, nakon utakmice priključit će se momčadi Osijeka", stoji u toj vijesti, a nakon što je vijest objavljena i na Instagramu, mnogi su mu navijači poželjeli sreću i zahvalili na svemu što je dosad napravio u Kijevu, kao igrač i pomoćni trener.

Podsjetimo, poslije odlaska Nenada Bjelice s klupe Osijeka, upravo se Vukojević spominjao kao prvi kandidat, ali je ubrzo u prvi plan uskočio Goran Tomić. Međutim, zbog "birokratskih problema", odnosno ugovora koji ga s Rijekom veže do kraja godine, nije mogao preuzeti Bijelo-plave pa je na klupi ostao dosadašnji Bjeličin pomoćnik Rene Poms. Iz kluba su izvijestili da Poms ostaje trener kao dugotrajno rješenje, a on je u svoju samostalnu karijeru startao remijem sa Šibenikom (1:1) u subotu.

Ima li, nače pouzdani 'Kijev insider', neka nova saznanja ili je netko podvalio staru informaciju, pogrešnu vijest, promašaj? Jer, u ovom se trenutku takvo što ne čini nimalo realnim, zapravo, cijela priča da bi Vukojević, koji je bez ikakvog samostalnog trenerskog iskustva, ako ne računamo ono u U-20 reprezentaciji, mogao karijeru započeti u Osijeku, zvuči nemoguće, što će se vjerojatno i pokazati. .



Tagovi

OsijekRene PomsOgnjen VukojevićDinamo KijevEuropska liga

Ostale Vijesti