Ima ih za dvije momčadi: Ovo su kapitalci u posljednjoj godini ugovora

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 30.09.15. | 11:41

Ibra, Sneijder, Xabi Alonso, Ivanović, Boateng...

Klubovi 'srednje' klase žive od njih. Oni su poput dionica koje iz tjedna u tjedan bilježe ogroman rast pa pad i obrnuto, a faktora je nekoliko. Sjajne izvedbe, ozljede ili pak domišljati agenti u sekundi mogu promijeniti tijek zbivanja, a njihovi matični klubovi razbijaju glavu ne bi li izvukli i posljednji euro iz njihovog imena.

Primjera radi, u posljednjoj godini ugovora nalazi se jedan od najboljih igrača današnjice Zlatan Ibarahimović koji ni sam ne zna što mu bliža budućnost nosi. Iako se pojavljuju informacije koje upućuju gdje bi mogao nastaviti svoju sezone, nikada se sa stopostotnom sigurnošću ne može reći kako mu bogati pariški čelnici neće ponuditi novo produženje ugovora za dodatnu sezonu ili dvije. Ipak je riječ o Zlatanu koji i u svojoj 33 godini ne pokazuje znakove „umora“.

Veliko je pitanje tko će od tih igrača pristati na produljenje, a tko će ga uopće i dočekati. Navelike se priča o gotovo sigurnom odlasku Ivanovića sa Stamford Bridgea, a najavljuje se i veliki transfer Jarmolenka.

Sve u svemu, 'kapitalaca' je mnogo, barem za dva podjednaka sastava:

 

(Foto: Action Images, lineupbuilder.com)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Daniel AggerEver BanegaSofiane FeghouliAleksandar KokorinSamir HandanovičBranislav IvanovićXabi AlonsoRafinhaAndrij JarmolenkoEzequiel LavezziZlatan Ibrahimovićmeđunarodni nogomet

Ostale Vijesti