Ima 17 godina, za mjesto se bori s Pjacom, a Liverpool za njega nudi pravo bogatstvo

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.03.20. | 18:14

Vrlo je lako moguće da će ovaj mladić postati jedan od 10 najplaćenijih tinejdžera svih vremena.

Ovaj 17-godišnji krilni napadač koji se podjednako dobro snalazi na lijevoj i desnoj strani član je najtrofejnijeg belgijskog kluba Anderlechta, a osim toga riječ je o standardnom članu U-21 reprezentacije Belgije.

Prošlog vikenda, mladi Doku impresionirao je razne skaute diljem svijeta. Naime, u visokoj pobjedi njegovog kluba protiv Zulte Waragema (7:0), 17-godišnjak je zabio dva pogotka dok je za još jedan asistirao.

Iako belgijski mediji navode kako njegove izvedbe prate razni klubovi iz Premier lige i Bundeslige, navodno je najvećim interes za potpisom ovog talentiranog mladić iskazao engleski velikan Liverpool.

Strani mediji javljaju kako Anderlecht ne zanimaju nikakve ponude manje od 20 milijuna eura, a ukoliko se to uistinu dogodi, Doku će postati jedan od 10 najplaćenijih tinejdžera svih vremena, baš kao i jedan od 10 najvećih izlaznih transfera u povijesti belgijske lige.

Dodajemo za kraj kako je Doku ugovorno vezan s belgijskim velikanom do ljeta 2022. godine, a njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi šest milijuna eura.

(foto:Reuters)

 


Tagovi

Jeremy DokutransferiLjetni prijelazni rokJupiler ligaAnderlecht

Ostale Vijesti