Reuters
Reuters

Igrali su za najveće europske klubove, a sada su prešli u redove argentinskog i brazilskog velikana

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.07.23. | 07:34

Dva iskusna igrača pronašla su nove sredine.

Iskusni urugvajski napadač, 36-godišnji Edinson Cavani karijeru će nastaviti u argentinskom nogometnom velikanu Boci Juniors s kojim je potpisao ugovor do prosinca 2024. godine, a nešto manje iskusni (32) kolubijski veznjak James Rodriguez karijeru će nastaviti u brazilskom velikanu Sao Paulu s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Cavani, koji je prošlu sezonu proveo u španjolskoj Valenciji, u Bocu je stigao kao slobodan igrač.

Popularni "El Matador" je za reprezentaciju Urugvaja odigrao 136 utakmica i postigao 58 pogodaka, a tijekom karijere još je nosio dres Danubija, Palerma, Napolija, Paris SG-a i Manchester Uniteda.

Najbolji strijelac Svjetskog nogometnog prvenstva 2014. godine James je u Sao Paulo stigao kao slobodan igrač nakon što ga je otpustio grčki Olympiacos.

Svoju europsku avanturu James je započeo još 2010. godine u Portu, a potom je igrao za Monaco da bi nakon sjajnog nastupa na SP 2014. preselio u madridski Real, no nije ispunio čekivanja u "kraljevskom" klubu. Potom je još igrao i za Bayern te Everton da bi prošle sezone upisao samo 23 nastupa i pet golova za Olympiacos.

(Hina)


Tagovi

James RodriguezEdinson CavaniSao PauloBoca JuniorsLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti