Icardija dijeli deset milijuna eura od potpisa za novog poslodavca

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.05.20. | 15:17

U Interu je njegova priča odavno završena.

Dolaskom Antonija Contea prošlog ljeta na klupu Intera, napadaču Maura Icardija i službeno je došao kraj u Milanu. Argentinski napadač je već dulje vrijeme bio 'persona non grata' na Giuseppe Meazzi, kako kod navijača, tako i kod suigrača, a konačan sud dao je Conte jer ne želi „trulo voće u svojoj košari“.

Kontroverzni golgeter poslan je na jednogodišnju posudbu u Paris Saint-Germain i to bez plaćanja ikakvog obeštećenja za to. Danas 27-godišnjak upisao je 20 nastupa u prvenstvu i zabio 12 golova, što je vrlo dobra brojka za s obzirom da u Tuchelovoj momčadi obitavaju imena poput Neymara, Mbappea i Cavanija.

S njim su očito bili zadovoljni i u redovima francuskog prvaka te su oni odlučili da bi otkupili 'Gauča'. Štoviše, u ovom trenutku deset milijuna eura dijeli Icardija od potpisa za Parižane.

Naime, kako prenosi dobro upućeni Fabrizio Romano, katarski šeici su poslali ponudu od 50 milijuna eura, uz dodatnih deset milijuna bonusa. Ipak, prošlog ljeta, prilikom sklapanja posudbe, ugrađena je klauzula prema kojoj PSG mora isplatiti 70 milijuna eura za njegov otkup, što se mora ispoštovati do kraja svibnja, u suprotnom cijela stvar otpada.

Pregovori se nastavljaju između PSG-a i Intera, ali Icardi je svakom danom sve bliži.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Mauro Icardi

Ostale Vijesti