REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Icardi bi na ljeto selio iz Pariza, Wanda radi na transferu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.05.21. | 12:58

U redu čekaju Juventus i Milan, a PSG nije baš zainteresiran za prodaju

Maruo Icardi nije zadovoljan u PSG i ima namjeru ovog ljeta promijeniti sredinu. Ove sezone upisao je 26 nastupa i zabio 12 golova u svim natjecanjima za Parižane. Veći dio sezone propustio je zbog ozljeda, najviše u periodu od sredine listopada do početka siječnja. Po povratku u sastav krenuo je s golovima, ali brzo je izgubio kontinuitet.

Nakon razočaravajuće sezone Icardi bi se najrađe vratio u Italiju. Međutim s tim se ne slažu čelnici PSG-a. Nasser Al-Khelaifi ne vjeruje da postoji klub koji može u potpunosti zadovoljiti financijske zahtjeve PSG-a za kupnju argentinskog napadača. Icardijev sunarodnjak i trener Mauricio Pochettino vjeruje da može izvući bolju formu 28-godišnjaka za iduću sezonu i želi ga u momčadi.


Ipak, čini se da se Argentincu vraća u Italiju. Prema informacijama talijanskog stručnjaka za transfere Nicole Schira, na povratku u Italiju već radi Icardijeva supruga i agentica Wanda Nara. Po njegovim informacijama već su započeli razgovore s Juventusom i Milanom koji su u potrazi za napadačima.

Milan trenutno u napadačkoj opciji ima Marija Mandžukića i Zlatana Ibrahimovića pa iz objektivnih razloga traži klasu za dugoročno rješenje.

Juventus još uvijek nije na čisto s Dybalom, a Morata je ove sezone u 33 nastupa zabio tek 9 zgoditaka. Loša sezona u Europi i slab plasman u Serie A upalio je alarm za promjene u Torinu.

Icardi s Parižanima ima ugovor do ljeta 2024. godine, a trenutna tržišna cijena mu je 55 milijuna eura. PSG ga je kupio od Intera za 50 milijuna eura i teško da će ga pustiti ispod tržišne cijene.


Tagovi

Mauro IcardiPSGJuventusMilanSerie AWanda Narra

Ostale Vijesti