REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Ibrahimović zbog ozljede propušta ogled s bivšim klubom u Europskoj ligi

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.03.21. | 10:53

Pioli na mukama.

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović mogao bi propustiti priliku da se suoči s bivšim klubom Manchester Unitedom zbog ozljede bedra, navodi Sky.

Napadač je pregledan u ponedjeljak nakon što je pretpio ozljedu u pobjedi Milana nad Romom od 2:1 i neće se oporaviti još 10 dana. Nedostajat će u sastavu 'rossonera' i u utakmicama Serie A protiv Udinesea i Verone koje su na rasporedu prije Milanovog gostovanja na Old Traffordu u Europskoj ligi 11. ožujka, a druga utakmica će se igrati sedam dana kasnije u Italiji.

Ibrahimović se na Old Traffordu istaknuo kao miljenik navijača osvojivši u svojoj kratkoj sezoni Community Shield i EFL kup 2016./17. Igrao je i ključnu ulogu u pohodu na Europsku ligu te sezone sve do ozljede koljena u četvrtfinalu.

Milan bi u ovom susretu mogao biti i bez druge važne karike, turskog veznjaka Hakana Calhanoglua koji se muči s ozljedom bedra, a i on će propustiti oglede s Udineseom i Veronom. Dobra vijest za Stefana Piolija što se Ante Rebić nije ozbiljnije ozlijedio u utakmici s Romom i može igrati već u sljedećoj utakmici.


Ostale Vijesti