Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

I Rijeka zbog europskih obaveza odgodila prvenstvenu utakmicu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 04.08.23. | 14:21

Dvoboj se trebao igrati 13. kolovoza.

Nakon što je Osijek odgodio dvoboj 3. kola protiv Hajduka, kao i Dinamo ogled 4. kola protiv Lokomotive, Rijeka se također priključila nizu hrvatskih klubova koji su iskoristili joker te odgodili utakmicu kako bi se bolje pripremili za europske ispite.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Momčad pod vodstvom Sergeja Jakirovića trebala je gostovati kod Gorice, no klub iz Zagrebačke županije potvrdio je na svojim društvenim mrežama odgodu.

"Odgođena je utakmica 4. kola HNL-a protiv Rijeke, koja se trebala igrati u nedjelju, 13. kolovoza na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Utakmica je odgođena na zahtjev Rijeke zbog nastupa na utakmicama 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu protiv B36 Torshavn s Farskih otoka koje će se igrati 10. i 17. kolovoza. Novi termin odigravanja će se odrediti naknadno, a NK Rijeka i našim ostalim klubovima u europskim natjecanjima, želimo puno uspjeha", objavili su iz Gorice.

Zanimljivo, 4. kolo Hrvatske nogometne lige bit će u krnjem izdanju s tri utakmice, jer je gostovanje Dinama kod Lokomotive također bilo predviđeno za taj vikend. Ako neće biti nove odgode, taj vikend ćemo gledati samo utakmice Varaždina i Rudeša, Hajduka i Slave Belupa te Istre 1961 i Osijeka. (I.M.)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNK RijekaHNK GoricaHNL

Ostale Vijesti