Action images
Action images

I na strani i kod kuće, Livi... Čudesna obrana Dinamove jedinice zapalila internet (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.12.20. | 11:04

Zadarski oktopod...

Dinamo je sinoć zaključio svoju europsku jesen pobjedom protiv CSKA, a Dominik Livaković još jednom pokazao da je među najboljim golmanima u Europi.

Jedinica zagrebačkog Dinama uvodne dvije utakmice Europa lige nosila je momčad na svojim ramenima, Dominik Livaković bio je službeno najbolji golman prvog kola zbog čiste mreže i obranjenog penala Feyenoordu, a već u prvom susretu najavio je kako bi ovo mogla biti njegova godina.

I kako stvari zasad stoje, doista jest. U šest utakmica na golu hrvatskog prvaka u Europa ligi primio je samo jedan, jedini gol, onaj od Kristijana Bistrovića u jučerašnjoj pobjedi 3:1 protiv CSKA. Hrvatski U-21 reprzentativac može se pohvaliti kako je jedini probio Livija ove sezone u Europi, ali Modri čuvar mreže uspio mu je vratiti za to do kraja susreta obranivši mu odličan šut iz slobodnog udarca u 82. minuti.

Lopta se odbila ravno na nogu gostujućem napadaču Fjodoru Čalovu, ruska špica mogla je pitati Livakovića u koju stranu želi loptu, ali pucao je po sredini, no Dinamov golman čudesno je refleksno reagirao i zadržao se na samo jednom primljenom golu ove jeseni.

Livakovićevu majstorsku paradu, vjerujemo, mnogi ste vidjeli uživo, a oni koji su je propustili mogu je se prisjetiti OVDJE.


Tagovi

Dominik Livaković

Ostale Vijesti