I Juve se uključio u utrku, iz kluba poručili Messiju: “Ili ćeš obnoviti ugovor ili…”

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.08.20. | 20:46

Cristiano Ronaldo i Leo Messi zajedno?

Najpoznatiji španjolski sportski medij, Marca, piše kako je na Messijevu adresu stigao odgovor iz kluba. Kao što cijeli svijet zna, Argentinac želi otići s Nou Campa, ali čelnike kluba kojeg je zadužio to ni najmanje ne zanima te su mu hladno poručili:

“Ili ćeš obnoviti ugovor ili nikakvih pregovora neće ni biti”

Josep Maria Bartomeu i dalje odbija svaku mogućnost da Messi napusti klub, a prema njegovim sadašnjim razmišljanjima, Argentinac može otići samo ako se pojavi netko tko je spreman platiti odštetnu klauzulu koja iznosi 700 milijuna eura.

U ovom trenutku izgleda kako je City favorit u utrci za Messijem, iako su se tokom dana pojavile informacije dva najuglednija francuska medija, L’Equipa i France Footballa, kako se sada u cijelu priču uključio i Juventus.

City je, prema mišljenju čelnika kluba, jedan od glavnih rivala u borbi za naslov Lige prvaka, dok iz redova talijanskog velikana zasad samo ‘opipavaju teren’.

Oni pišu kako su predstavnici Stare dame kontaktirali Leovog oca kako bi vidjeli postoji li interes Argentinca za dolaskom u Italiju. Povratnih informacija kakav je odogovor dao Leov otac još uvijek nema, ali sigurni smo da je ova priča zagolicala maštu brojnim nogometnim sladokuscima diljem svijeta.

Potencijalno dva najbolja nogometaša svih vremena zajedno u istoj momčadi? Recite što hoćete, ali mi bi to itekako voljeli vidjeti…

 

 

(foto: Action images)

 


Tagovi

Josep Maria BartomeuCristiano RonaldoLionel Messi

Ostale Vijesti