Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Hvala i doviđenja: Slaven Belupo napustila osmorica igrača, među njima je i Ivan Krstanović!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 14.06.23. | 14:29

Legendarni Popo je u dresu Farmaceuta upisao 143 nastupa i 47 pogodaka što ga je učinilo trećim najboljim HNL strijelcem u klupskoj povijesti!

„Hvala Vam još jednom na svemu i sretno u daljnjoj karijeri“, stoji u službenoj objavi Slaven Belupa u kojoj se opraštaju od čak osmorice igrača!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što se u zadnjem kolu prošle sezone od klupe oprostio Zoran Zekić koji je napravio velike stvari za klub iz Koprivnice, sad su se od kluba oprostila osmorica igrača koja su pod njegovim vodstvom imali veliku ulogu u momčadi.

Slaven Belupo napustili su Ivan Krstanović, Nikola Jambor, Vinko Soldo, Antonio Perošević, Jakov Bašić, Nikola Turanjanin i Marko Žuljević te Giannis Christopoulos kojem je istekla posudba.

Naravno, najviše se ističe ime Ivana Krstanovića, istinske HNL legende koji je u Slavnu bio posljednje četiri i pol godine. Popo je u dresu Farmaceuta upisao 143 nastupa, 47 puta tresao je protivničke mreže i 10 puta asistirao. Ukupno je na terenu proveo 9304 minute te je dosegao treće mjesto najboljih strijelaca u povijesti HNL-a s ukupno 123 gola.

U Koprivnici se nadaju da će uspjeti naplatiti dobre igre Arbera Hoxhe, Ante Crnca i Roberta Mudražije za kojima vlada najveći interes, a valja naglasiti i kako su iz kluba nedavno produljili ugovor s iskusnim veznjakom Marijom Marinom.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Slaven BelupoLjetni prijelazni rok 2023HNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti