Hull dovodi braniča s Emiratesa

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 29.07.14. | 10:27

Hull City ponudio je Arsenalu oko četiri milijuna eura za njihovog braniča Carla Jenkinsona...

Dolaskom Mathieua Debuchya iz Newcastlea i Caluma Chambersa iz Southamptona, 22-godišnji engleski desni branič postao je 'višak' na Emiratesu te ne bi dobivao željenu minutažu, a najglasnija su nagađanja kako će dres Arsenala zamijeniti onim Hull Citya.

'Tigersi' su 'Topnicima' ponudili oko četiri milijuna eura za njegove usluge ali postoji mogućnost posudbe, kao i da karijeru nastavi u West Hamu, obzirom na njegovu želju za ostankom u Londonu, ali i Sunderlandu ili Swanseu, koji su također zainteresirani za Jenkinsona.

Carl Jenkinson debitirao je 2012. godine za englesku nogometnu reprezentaciju i od dolaska u Arsenal 2011. godine pokušavao se nametnuti menadžeru Arseneu Wengeru i bit standardan u prvoj momčadi. Zabilježio je zabilježio 37 nastupa u kojima je postigao jedan pogodak.

Bivši branič Charlton Athletica trebao biti biti četvrto pojačanje Hull Citya ovog ljeta, zajedno sa Jakeom Livermoreom, Robertom Snodgrassom i Tomom Inceom.

Navodno bi uskoro iz Sheffield Uniteda mogao stići i 21-godišnji branič Harry Maguire za kojeg je odaslana ponuda i pokazan interes čelnika Hulla.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Charlton AthleticCarl JenkinsonArsenalHull City

Ostale Vijesti